6.4.2020:

Kuljetusten tarve on hieman vähentynyt, seuraamme tilanteen kehittymistä. Tällä hetkellä lomautuksia ei ole tarvinnut tehdä.

21.3.2020:

Kiinassa tuotanto on paikallisesti käynnistynyt, ja ihmisiä on palannut työpaikoilleen. Rahdinkulun alku näkyy Suomessa viiveellä pitkän merimatkan vuoksi. Suuri osa rahdista pysähtyy ja uudelleenlastataan jossain eurooppalaisista suurista satamista, joten myös niiden häiriöt viivästyttävät laivojen saapumista Helsinkiin.

Pääsääntöisesti kuljettamamme tuotteet ja elintarvikkeet kulkevat rahtilaivoilla suoraan Vuosaaren satamaan, joten laivayhtiöiden peruutukset autolauttaliikenteessä Helsingistä ja Turusta eivät vaikuta toimintaamme.

Kuljetusalan työntekijät luokitellaan kriittisten alojen työntekijöihin, joiden liikkumista ei rajoiteta. Yhtiömme elintarvike- ja muut kuljetukset ovat niin ikään turvattu.

Satamien ja rahtiliikenteen rajoituksia ei ole, joten kuljetuksemme jatkuvat. Saapuvan tavaran osalta on ollut tavanomaista hiljaisempaa jo pitkään – myös mahdolliset lomautukset kotimaassa vaikuttavat jatkossa lähtevän rahdin määrään. Seuraamme tilanteen kehittymistä.

16.3.2020:

R.J.N-Trans Oy on tänään antanut ilmoituksen henkilöstön mahdollisesta lomauttamisesta koronavirustilanteen vuoksi. Lomautus koskee puolta henkilökunnasta kerrallaan, alkaen 6.4.

Sopimusajot pyritään ajamaan keskeytyksettä, niin kauan kuin se on mahdollista. Rahtiliikennettä ei ole toistaiseksi rajoitettu, mutta olemme toiminnassamme riippuvaisia mm. sataman toiminnasta. Seuraamme viranomaisten ja valtioneuvoston ohjeita ja tilannekuvaa jatkuvasti.

Kategoriat: Tiedotteet