Tehokas ja tiivis merikontti on suunniteltu nimensä mukaisesti merikuljetuksiin. Vahva rakenne mahdollistaa monipuoliset variaatiot lähes kaikkeen mahdolliseen väliaikaiskäyttöön. Kontti voidaan sijoittaa todella vapaasti, nosturiautolla kapeisiinkin väleihin. RJN-Services Oy välittää, vuokraa ja myy merikontteja sellaisenaan, sekä täysin valmiina sovituilla muutostöillä.

Merikontti on hyvä valinta, kun tarvitaan väliaikaista, siirrettävää tilaa esimerkiksi työmaalle, tai tapahtumiin. Voit aina kääntyä puoleemme: oli kyseessä sitten yksittäinen työmaavarasto, tai kokonainen messutoimisto lipunmyynteineen.

Yleisimpiä muutostöitä ovat mm: ovien ja ikkunoiden lisääminen, sähköistäminen, lisäeristäminen, lisälämmittimen asennus, koneellisen ilmanvaihdon asennus, materiaalien vaihto, kustomointi yrityksesi tai tapahtumasi mukaiseksi. Laajojen verkostojemme ansiosta saamme kontteja nopellakin aikataululla, sekä teemme itse, ja yhteistyössä tarvittavia muutostöitä luotettavasti ja turvallisesti.

Varastokontti
Yleisin käyttötarkoitus merikuljetusten ohella, on hyödyntää konttia ulkovarastona. Lukittava kontti on turvallinen varasto esimerkiksi työkaluille- ja koneille. Sähköistettynä kontti saadaan myös lämpimäksi, mikä mahdollistaa kaiken kodin irtaimiston säilytyksen vahingoittumattomana. Voit siirtää irtaimistosi turvaan konttivarastoon esimerkiksi remontin, tai vesivahingon tieltä. Käytössämme on myös valvottu piha, jonne voimme ottaa irtaimistosi konteissa väliaikaisvarastoon.

Muuttokuorma
Kontin voi täyttää myös muuttokuormalla, jolloin siirrämme koko irtaimiston kerralla uuteen osoitteeseen. Kysy lisää!

Toimistokontti
Suuremmilla ikkunoilla ja laadukkailla materiaaleilla varusteltu toimistokontti on viihtyisä ja tehokas työtila myös väliaikaisissa olosuhteissa. Kuiva, lämmin ja turvallinen työtilaratkaisu myös kenttäolosuhteissa.

Henkilöstötilat
Työnantajan vastuulla on tarjota riittävät pesu- pukeutumis- ruokailu-, ja wc tilat. Tarpeista riippuen henkilöstötiloja voidaan yhdistellä yhteen tai useampaan konttiin. Voimme suunnitella kanssasi tarvittavat ratkaisut.

Myynti- tai neuvontapiste
Kontin sivuille on mahdollista toteuttaa kokonaan avattavat seinät tai pienemmät luukut, jolloin kontti on kätevä tapahtumainfo, tai vaikkapa lipunmyyntipiste. Muita myyntipistettä varten voimme toteuttaa esimerkiksi paikat kylmälaitteille, tai hyllyt/rekit tuotteille. Tiivis, lukittava kontti on turvallinen myös yön yli säilytyksiin tapahtumapaikalla – joten myyntiartikkeleita voi säilyttää koko tapahtuman ajan myyntipisteellä.

Muu väliaikaiskontti
Kahvila, esittelytila, kioski, esiintymislava tai vaalikontti. Ratkaisuja on lukemattomia – olemme varmoja, että löydämme ratkaisut sinunkin tarpeisiin.