Myynnissä erä kauniita luonnonkiviä piharakentajille ja kotipihan sisustajille! Materiaalina kestävä kivi soveltuu esimerkiksi kulkuväylien päällysteeksi, istutusalueiden reunustamiseen – tai muuhun pihan koristeluun ja rakentamiseen.

 

Saatavilla tällä hetkellä:

 


Punertava perinnekivi. Pyöristetyt kulmat helpottavat kaarevien kohteiden kivetystä. Kaunis ja yksinkertainen kivi jättää tilaa myös luovuudelle.

Pihakiviä tasaisella reunalla punaisen sävyissä. Tyylikäs ja ikiaikainen materiaali suurinakin pintoina. Tasainen reuna helpottaa asennustöitä ja yhtenevä koko mahdollistaa värisävyjen sekoittelun. Kestää hyvin esimerkiksi autojen pysäköintipaikan kiveyksenä.

Sauvakivi, punainen. Reunuskiviksi, tai yksityiskohtaiseksi kiveysmateriaaliksi tasaisella reunalla.

 

Lohkottuja, luonnonkauniita noppakiviä vaihtelevassa koossa. Punertavaa graniittia. Luoviin pihakohteisiin oman mielikuvituksen mukaan.

 

Kysy tarkemmin haluamastasi materiaalista/väristä, ja tarvitsemastasi määrästä. Laskemme sinulle kilpailukykyisen hinnan, alkaen 15€ /M².

Kivien nouto toimipisteeltämme Nurmijärveltä ilmaiseksi, myös toimitus asiakkaan osoittamaan paikkaan mahdollinen. Kysy lisää kuljetushinnoista!

Ota yhteyttä toimistollemme:
info (a) rjn.fi