Palveluitamme

Merikonttikuljetukset kaikkialle Suomeen.
Nykyaikainen ja tehokas kalustomme hoitaa isommatkin kontit kohteeseen määräajassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa turvallisen matkan vaikkapa satamasta suoraan työmaalle.

Sideloader auto palveluksessanne!
Sideloader nosturilla varustetulta autolta käy esimerkiksi kontin vaihto nopeasti ja vaivattomasti. Myös kappaletavaran, elementtien – tai koneiden kuljetus työmaalle onnistuu, kysy meiltä lisää!

Kuljetus- ja huolinta pitkällä kokemuksella.
Tarjoamme kuljetuksen lisäksi kokonaisvaltaista palvelua logistiikkaa tarvitseville asiakkaille, jolloin pelkkä kuljetus ei aina riitä, vaan tarvitaan nimenomaan myös huolintapuolta mukaan.

Kappaletavaran kuljetukset.
Tuotteesta riippuen lastattuna kontteihin, tai flatbed trailerille sidottuna suuremmatkin kappaletavarat saadaan kohteeseen!

Purku- ja lastauspalvelu luotettavasti ajallaan.
Meillä on vuosien mittaista kokemusta paitsi kuljetuksista, myös lastauksista ja puruista, joten kuormasi on kanssamme hyvissä ja osaavissa käsissä.

Varastointi
Käytössämme on väliaikaisvarastointiin sopivaa tilaa Nurmijärvellä, jossa kuormasi voi odottaa turvallisesti kuljetusta työmaalle. Luonnollisesti hoidamme tarvittaessa koko ketjun, satamasta varastolle ja myöhemmin työmaalle, kuorman purkuja ja lastausta unohtamatta. Lue lisää..

Monipuolisia kohteita vuokralle tai omaksi.
Myymme ja vuokraamme kalustoa, ajoneuvoja ja kontteja monenlaisiin tarpeisiin. Listaamme myynnissä olevat kohteet täällä, ja vuokrattavat täällä.

Ota meihin yhteyttä, niin voimme katsoa yhdessä kuinka voisimme auttaa sinun yrityksesi tarpeita!

Sopimusasiakkaiden polttoainelisä löytyy täältä >>