Kuljetus ja logistiikka:

Merikonttikuljetukset kaikkialle Suomeen
Nykyaikainen ja tehokas kalustomme yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa saa isommatkin kontit kohteeseen määräajassa. Asiakkaidemme tarpeiden mukaan hoidamme ja ratkaisemme logistiikan pulmat ja huolitsemme tarkkuudella niin suuret kuin pienetkin toimitukset. Vuosien kokemus ja kattavat verkostot tuovat varmuutta ja luotettavuutta toimintaamme. Kysy myös purku- ja lastauspalveluitamme.

Yrityksemme kotipaikka on Nurmijärvi, ja pääsääntöinen pelikenttämme Vuosaaren satama. Tarvittaessa kuljetamme kaikkialle Suomeen joko itse, tai laajan verkostomme kanssa.

Sideloader auto palveluksessanne
Yksi autoistamme on varustettu Sideloader nosturilla, joka nostaa nimensä mukaisesti kontin vierestä auton kyytiin tai pois. Korkeus riittää pinoamaan kaksi konttia päällekkäin. Sideloader yksiköltä kontin vaihto käy nopeasti ja huolettomasti. Myös kappaletavaran, elementtien tai vaikka työkoneiden kuljetus työmaalle onnistuu! Ammattitaitoiselta kuljettajamme tuo sinulle kontin paikkaan kuin paikkaan, kunhan siellä on auton mentävä tila.

Kappaletavaran kuljetukset
Tuotteesta riippuen voimme lastata tuotteet kontteihin, tai sitoa flatbed trailerille. Näin suuremmatkin tuotteet, kappaleet ja elementit saadaan kohteeseen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan kuljetus yhdessä!

Varastointi, myynti, vuokraus ja välitys:

Varastointi
Varastollamme Nurmijärvellä on hieman kapasiteettia, mikäli kuormasi joutuu odottamaan esimerkiksi työmaalle pääsyä. Lue lisää varastointipalvelustamme. Voimme ylläpitää myös omaa varastokenttäänne, tai etsiä yhteystyössä uutta varastointialuetta mikäli pitkäaikainen yhteistyö on tarpeen.

Monipuolisia kohteita vuokralle tai omaksi
Myymme aika ajoin vanhempaa kalustoa, tarvikkeita ja ajoneuvoja joilla ei ole meille itsellemme enää käyttöä. Listaamme myynnissä olevat kohteet täällä, ja vuokrattavat täällä.

Merikonttien välitys
Laajat verkostomme mahdollistavat merikonttien välittämisen ja muutostyöt, lue täältä lisää mahdollisuuksista. Niin ikään kuljetus onnistuu samalla tilauksella vaivattomasti. Varmistamme myös, että hankkiessasi kontteja, saat varmasti tilaustasi vastaavaa, laadukasta tavaraa.

Kurottaja
Dieci Icarus kurottaja, 17 metrisellä puomilla nostaa ja siirtää vaivattomasti työmaalla kuin työmaalla. Kurottaja on käytännöllinen ja ketterä apukone myös pienillä työmailla vuoden ympäri. Kysy meiltä lisää! Kurottaja on omassa käytössämme esimerkiksi kontteja purettaessa – kysy kuljetuspalvelun ohella myös purkua tai lastausta! Ammattitaitoinen ja huolellinen kuljettaja kuuluu halutessasi pakettiin mukaan.

Sopimusasiakkaiden polttoainelisä ja muutokset tällä sivulla >>>