Palveluitamme

Kuljetus ja logistiikka:

Merikonttikuljetukset kaikkialle Suomeen.
Nykyaikainen ja tehokas kalustomme yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa saa isommatkin kontit kohteeseen määräajassa. Asiakkaidemme tarpeiden mukaan hoidamme ja ratkaisemme logistiikan pulmat ja huolitsemme tarkkuudella niin suuret kuin pienetkin toimitukset. Vuosien kokemus ja kattavat verkostot tuovat varmuutta ja luotettavuutta toimintaamme. Kysy myös purku- ja lastauspalveluitamme.

Sideloader auto palveluksessanne!
Yksi autoistamme on varustettu Sideloader nosturilla, joka nostaa nimensä mukaisesti kontin vierestä auton kyytiin tai pois. Korkeus riittaa pinoamaan kaksi konttia päällekkäin. Sideloader yksiköltä kontin vaihto käy nopeasti ja huolettomasti. Myös kappaletavaran, elementtien tai vaikka työkoneiden kuljetus työmaalle onnistuu!

Kappaletavaran kuljetukset.
Tuotteesta riippuen lastattuna kontteihin, tai flatbed trailerille sidottuna suuremmatkin kappaletavarat saadaan kohteeseen!

Sopimusasiakkaiden polttoainelisä ja muutokset tällä sivulla >>>

Varastointi, myynti, vuokraus ja välitys:

Varastointi
Varastollamme Nurmijärvellä on hieman kapasiteettia, mikäli kuormasi joutuu odottamaan esimerkiksi työmaalle pääsyä. Lue lisää varastointipalvelustamme.

Monipuolisia kohteita vuokralle tai omaksi.
Myymme ja vuokraamme kalustoa, tarvikkeita ja ajoneuvoja monenlaisiin tarpeisiin. Listaamme myynnissä olevat kohteet täällä, ja vuokrattavat täällä.

Merikonttien välitys
Laajat verkostomme mahdollistavat merikonttien välittämisen ja muutostyöt, lue täältä lisää mahdollisuuksista.

Kurottaja
Dieci Icarus kurottaja, 17 metrisellä puomilla nostaa ja siirtää vaivattomasti työmaalla kuin työmaalla. Kysy meiltä lisää!

Olethan meihin yhteydessä, jotta voimme katsoa kuinka voisimme tehdä yhteistyötä kanssasi!