Historia
Olemme toimineet vuodesta 1987 saakka, toiminta on alkanut sora-autolla, josta muutaman vuoden kuluessa siirryimme tavarankuljetukseen. Olemme kuljettaneet tuotteita laidasta laitaan, niin Suomessa, pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Kappaletavaran ohella olemme tehneet lukuisia elintarvike- ja säiliökuljetuksiakin. 

Sora-auto firman alkuperäisväreissä

R.J.N-Trans Oy hoitaa maanteiden kuljetuspalveluita, siinä missä RJN-Services Oy on ottanut hoitaakseen palvelut, markkinoinnin ja varastoinnin. Olemme turvallinen ja motivoitunut valinta, mikäli tarvitset kokonaisvaltaista palvelua kuljetuksen saralla – mutta olemme yhtä lailla palveluksessanne yksittäistenkin toimeksiantojen osalta.

Kalusto
Olemme luottaneet Volvon ammattikalustoon jo vuosikymmenten ajan. Huoltotöitä tehdään rakkaudella omalla varikolla – mutta myös tarvittaessa alan vastuullisissa huoltoliikkeissä. Meille kaluston kunto on myös turvallisuutta, ja olemme omalta osaltamme vastuussa turvallisesta maantieliikenteestä.

Työkoneet ja ajoneuvot:
Volvo FH: RJN-30: Yrityksen 30 vuotisen matkan juhlavuoden auto. Liikenteessä tunnistat ajokin Suomi 100 teeman ansiosta – Teippauksissa kaikkien tuntemat maalaukset Järnefeltin ”Raatajat rahanalaiset” ja Iston ”hyökkäys”.

Volvo FH16: RJN-60: Elokuussa 2019 käyttöömme otettu ajoneuvo esittelee juhlavuoden auton tapaan suomalaista kulttuuriperintöä. Teippauksissa maalaukset: Gallen-Kallelan ”Lemminkäisen äiti” vuodelta 1897, ja Edelfeltin ”Leikkiviä poikia rannalla” vuodelta 1884.
Lisäksi liikenteessä näkyvät tavanomaisemmat: Volvo FH: LMV-606 ja Volvo FH: ZJO-708.
Dieci icarus kurottaja: Kuormat kuin kuormat, purku, lastaus ja varastointi hoituu. Puomi jopa 17M.

Yksi vaihe yhtiön historiassa

Ympäristö ja yhteiskuntavastuu
Uusimalla kalustoa säännöllisesti, varmistamme osaltamme puhtaammat kuljetukset. Edellisen kerran vaihdoimme vanhempaa kalustoamme uudempiin vuonna 2019. Seuraamme kiinnostuneina alan kehitystä ja uusia ratkaisuja, kuten esimerkiksi biokaasuautoilun tulevaisuutta Suomessa.

Yhtiömme on mm. sponsoroinut paikallista juniorijalkapalloilua. Työllistämme välillisesti kotimaassa käyttämällä mm. huoltopalveluita, sekä pyrimme suosimaan kotimaista myös muissa hankinnoissamme.