Yritys

Historia
Olemme toimineet vuodesta 1987 saakka, toiminta on alkanut sora-autolla, josta muutaman vuoden kuluessa siirryimme tavarankuljetukseen. Olemme kuljettaneet tuotteita laidasta laitaan, niin Suomessa, pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Kappaletavaran ohella olemme tehneet lukuisia elintarvike- ja säiliökuljetuksiakin. 

Sora-auto firman alkuperäisissä tunnuksissa.


R.J.N-Trans Oy hoitaa maanteiden kuljetuspalveluita, siinä missä RJN-Services Oy on ottanut hoitaakseen palvelut ja varastoinnin. Olemme turvallinen ja motivoitunut valinta, mikäli tarvitset kokonaisvaltaista palvelua kuljetuksen saralla – mutta olemme yhtä lailla palveluksessanne yksittäistenkin toimeksiantojen osalta.

Henkilöstö
Palveluksessamme on ammattitaitoisia ja kokeneita kuljettajia, sekä kaksi yrittäjää, joista toinen jatkuvasti mukana kentällä – ja toinen vastaa yrityksen palveluliiketoiminnasta. Kaikkiaan yrityksemme työllistää vakituisesti 5-10 henkilöä. 

Kalusto
Kuljetuskalustomme ja oheislaitteemme uusitaan määräajoin, jotta ajomme pysyvät kustannustehokkaina ja turvallisina. Luotamme Volvon raskaan sarjan työautoihin, joista käytössämme on tällä hetkellä muutama vetoauto kärryineen, sekä sideloader.

Ympäristö
Ajattelemme ympäristöä mm, Tehokkaasti kuljetuksia yhdistelemällä ja uusien lakien mukaisilla suuremmilla kuljetuksilla. Uudistamme parhaillaan kalustoamme nostaaksemme autojemme euro -luokituksia korkeammalle tasolle. Lisäksi seuraamme kaiken aikaa kiinnostuneina teknologian kehitystä ja esimerkiksi biokaasuautoilun tulevaisuutta Suomessa.