Yritys

Historia
Olemme toimineet vuodesta 1987 saakka, toiminta on alkanut sora-autolla, josta muutaman vuoden kuluessa siirryimme tavarankuljetukseen. Olemme kuljettaneet tuotteita laidasta laitaan, niin Suomessa, pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Kappaletavaran ohella olemme tehneet lukuisia elintarvike- ja säiliökuljetuksiakin. 

Sora-auto firman alkuperäisissä tunnuksissa.


R.J.N-Trans Oy hoitaa maanteiden kuljetuspalveluita, siinä missä RJN-Services Oy on ottanut hoitaakseen palvelut ja varastoinnin. Olemme turvallinen ja motivoitunut valinta, mikäli tarvitset kokonaisvaltaista palvelua kuljetuksen saralla – mutta olemme yhtä lailla palveluksessanne yksittäistenkin toimeksiantojen osalta.

Yksi vaihe yhtiön historiassa.

Henkilöstö
Palveluksessamme on ammattitaitoisia ja kokeneita kuljettajia, sekä kaksi yrittäjää, joista toinen jatkuvasti mukana kentällä – ja toinen vastaa yrityksen palveluliiketoiminnasta. Vaihtuvuus on yrityksessämme hyvin pientä, joka on meille iloinen asia. Kaikkiaan yrityksemme työllistää vakituisesti 5-10 henkilöä. 

Kalusto
Olemme Luottaneet Volvon ammattikalustoon jo vuosikymmenten ajan. Huoltotöitä tehdään rakkaudella omalla varikolla – mutta myös tarvittaessa alan vastuullisissa huoltoliikkeissä. Meille kaluston kunto on myös turvallisuutta, ja olemme omalta osaltamme vastuussa turvallisesta maantieliikenteestä.

Työkoneet ja ajoneuvot:
Volvo FH: RJN-30: Yrityksen 30 vuotisen matkan juhlavuoden auto. Liikenteessä tunnistat ajokin Suomi 100 teeman ansiosta – Teippauksissa kaikkien tuntemat maalaukset Järnefeltin ”Raatajat rahanalaiset” ja Iston ”hyökkäys”.

Volvo FH16: RJN-60: Elokuussa 2019 käyttöömme otettu ajoneuvo esittelee juhlavuoden auton tapaan suomalaista kulttuuriperintöä. Teippauksissa maalaukset: Gallen-Kallelan ”Lemminkäisen äiti” vuodelta 1897, ja Edelfeltin ”Leikkiviä poikia rannalla” vuodelta 1884.
Volvo FH: LMV-606
Volvo FH: ZJO-708
Volvo FH: IKK-508 Sideloaderilla varustettu, vanha ajokkimme.
Dieci icarus kurottaja: Kuormat kuin kuormat, purku, lastaus ja varastointi hoituu. Puomi jopa 17M.

Ympäristö ja yhteiskuntavastuu
Uusimalla kalustoa säännöllisesti, varmistamme osaltamme puhtaammat kuljetukset. Kalustomme on jo suurimmalta osin euro6 luokan ajoneuvoja, seuraavaksi otamme käyttöön kuljettajia opastavan, ajotapaa seuraavan järjestelmän, joka kiinnittää huomiota polttoainetehokkuuteemme ajon aikana.

Seuraamme kiinnostuneina alan kehitystä ja uusia ratkaisuja, sekä mm. biokaasuautoilun tulevaisuutta Suomessa.

Vuonna 2019 olemme vaihtaneet yhden ajoneuvon uudempaan, joka on merkittävästi polttoainetaloudellisempi kuin edeltäjänsä. Yhtiömme on tänä vuonna sponsoroinut juniorijalkapalloilua. Työllistämme välillisesti kotimaassa käyttämällä mm. huoltopalveluita, pyrimme suosimaan kotimaista myös muissa hankinnoissamme.