Historia
Olemme toimineet vuodesta 1987 saakka, toiminta on alkanut sora-autolla, josta muutaman vuoden kuluessa siirryimme tavarankuljetukseen. Olemme kuljettaneet tuotteita laidasta laitaan, niin Suomessa, pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Kappaletavaran ohella olemme tehneet lukuisia elintarvike- ja säiliökuljetuksiakin. 

Sora-auto firman alkuperäisväreissä

R.J.N-Trans Oy hoitaa maanteiden kaikenlaisia kuljetuspalveluita. Olemme turvallinen ja motivoitunut valinta, mikäli tarvitset kokonaisvaltaista palvelua kuljetuksen saralla – mutta olemme yhtä lailla palveluksessanne yksittäistenkin toimeksiantojen osalta.

Kalusto
Olemme luottaneet Volvon ammattikalustoon jo vuosikymmenten ajan. Huoltotöitä tehdään rakkaudella omalla varikolla – mutta myös tarvittaessa alan vastuullisissa huoltoliikkeissä. Meille kaluston kunto on myös turvallisuutta, ja olemme omalta osaltamme vastuussa turvallisesta maantieliikenteestä.

Työkoneet ja ajoneuvot:
Tunnistat uusimmat ajoneuvomme Suomalaisista taideklassikoista. Suomi100 juhlavuoden volvon teippauksissa kaikkien tuntemat maalaukset Järnefeltin ”Raatajat rahanalaiset” ja Iston ”hyökkäys”.
Uusin tulokkaamme, musta Volvo FH16 liittyi joukkoon elokuussa 2019, teippauksissa maalaukset: Gallen-Kallelan ”Lemminkäisen äiti” vuodelta 1897, ja Edelfeltin ”Leikkiviä poikia rannalla” vuodelta 1884.

Lisäksi kalustoomme kuuluu kaksi tavanomaisempaa Volvo FH:ta. Kaikkiaan ajamme nyt neljällä autolla.
Työkoneista mainittava: Dieci icarus kurottaja. Kuormat kuin kuormat, purku, lastaus ja varastointi hoituu. Puomi jopa 17M.

Yksi vaihe yhtiön historiassa

Ympäristö ja yhteiskuntavastuu
Uusimalla kalustoa säännöllisesti, varmistamme osaltamme puhtaammat kuljetukset. Edellisen kerran vaihdoimme vanhempaa kalustoamme uudempiin vuonna 2019. Seuraamme kiinnostuneina alan kehitystä ja uusia ratkaisuja, kuten esimerkiksi biokaasuautoilun tulevaisuutta Suomessa.

Yhtiömme on mm. sponsoroinut paikallista juniorijalkapalloilua. Työllistämme välillisesti kotimaassa käyttämällä mm. huoltopalveluita, sekä pyrimme suosimaan kotimaista myös muissa hankinnoissamme.