Työpaikat

R.J.N-Trans Oy ei etsi juuri nyt uusia työntekijöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Kuorma-autoalan tuntemusta, ammattipätevyyttä, sekä kuorma-auton ajokorttia. Ymmärrät, että työ on myös asiakaspalvelua, ja osaat pitää yllä korkeaa laatustandardiamme työtehtävissäsi.

Arvostamme: Kielitaitoa, paineensietokykyä, rehellistä otetta ja kykyä tulla toimeen työyhteisössä. Aloitteellinen ja innostunut henkilö pääsee myös vaikuttamaan työhönsä ja hiomaan koko yhtiön prosessia nykyaikaisemmaksi. Aikaisempi kokemus kuormaajan/trukin käytöstä huomioidaan.

Työssä noudetaan ja palautetaan kontteja pääasiassa Vuosaaren satamaan, Helsinkiin. Useat vakioajoistamme kohdistuvat pääkaupunkiseudun lisäksi Hämeenlinnaan/Tampereelle. Tarvittaessa olemme käytettävissä koko suomen alueella. Muutamille asiakkaillemme olemme myös vastuussa kuorman purkamisesta, ja tarvittaessa aina valmiita auttamaan myös muissa kohteissa. Väreissämme olet osa joukkuetta, ja omalta osaltasi vastuussa siisteydestä ja turvallisuudesta työtehtävien ja muiden ajojen aikana.

Työpaikalla noudatetaan Kuorma-autoalan työehtosopimusta, ja palkkaus on niin ikään TES:n mukainen.

R.J.N-Trans Oy on huomaavainen, vakavarainen ja eteenpäinkatsova yhtiö ja työyhteisö. Työssämme käytetään jatkuvasti uusiutuvaa Volvon raskaan kaluston parhaimmistoa – sekä internet- ja pilvipalveluita, ajanmukaisilla laitteilla.